Infrarood | Stoom sauna | Zout sauna

Kies voor de juiste techniek en voor de juiste installateur.

infrarood

Infrarood

Bij ons een Infraroodsauna kopen, is zeker zijn van gezond genieten op lange termijn. Onze Europese Infraroodcabines zijn kwalitatief erg hoogstaand en op alle fronten onverslaanbaar, bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten: Noord-Europees vuren, Canadees Red ceder, cambara, hemlock, espen en combinaties van dit hout met glasramen of getinte deur. Of een bijzondere infraroodcabine die volledig naar uw eigen wens is gemaakt.

Onze Infraroodsauna's zijn dubbelwandig en genieten van een uitgebreide garantie: 25jaar garantie op de magnesiumoxide infrarood stralers en 5 jaar op de Quarts-infraroodstralers.

Naast de verschillende houtsoorten, zijn deze cabines ook beschikbaar met de nieuwste technieken en de modernste full spectrum Duo infraroodstralers (IR-C - IR-B - IR-A) , van langgolvige IR-straling tot quartzstralers met korte golven (IR-A),

Alle cabines zijn uitgerust met een speciaal voor Alpha Wellness Sensations ontworpen geavanceerde electronische besturing met dimfunctie. Met deze digitale sturing, kan je de cabine aan- en uitzetten, de temperatuur en de tijd instellen , het licht aan- en uitdoen, selecteren welke stralers je wil laten werken en meest belangrijke ook de intensiteit van de infraroodstralers bepalen en aanpassen naar uw eigen voorkeur. Alles onder controle, temperatuur en intensiteit. Genieten van de indringende warmte of reinigende transpiratie, de veilige Duo Full spectrum infraroodstraler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. Dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker bereikt wordt. De magnesiumoxidestraler verwarmt hoofdzakelijk de lucht en langzaam ook je lichaam.

Bij ons in de winkel bent u welkom om de prijs vragen van infraroodcabine en deze zelf te ontdekken. Ze hebben een modern interieur en exterieur design. Uw veiligheid staat voorop, onze stralers zijn getest en ontwikkeld door het vooraanstaande Seibersdorf laboratorium in Oostenrijk. Kies voor de juiste techniek, het beste, kom bij ons langs voor een aangenaam gesprek en advies en investeer in je gezondheid! 

Meer informatie...
infrarood

Stoom sauna...

Onze veelzijdigheid van sauna's, stoomsauna's en hammam en hun mogelijkheden beantwoordt aan de hoogste standaards in stijl en design. Deze sauna is een echt meesterwerk dankzij de perfect afgewerkte banken, de binnenafwerking in ceder of hemlock, de achterwand afgewerkt met natuursteen of zoutsteen en de ongewone vorm van de Indiana oven.
De sterrenhemel en ingewerkte LED verlichtingen met de luidsprekers creëren een loungesfeer waar het zalig ontspannen is. De volledig glazen voorwand maakt deze sauna erg trendy en elegant. Deze glazen wand is gemaakt uit veiligheidsglas van 8 mm dik, om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. De scharnieren die hiervoor gebruikt zijn, zijn van uitstekende kwaliteit en verzekeren aldus een lange levensduur.
Wij begrijpen heel goed dat uw wensen en ideeën veel belangrijk zijn dan de standaard keuzes die gemaakt kunnen worden. Heeft u nog geen ontwerp, maar wel een idee of foto of schets voor uw wellness project; neem dan gerust contact met ons op.
Wij combineren onze meer dan 25-jarige ervaring en vakkennis met uw wensen, maken een ontwerp voor u en zetten dit om naar een volwaardig wellness eindproduct.
Ook hebben we standaard sauna's aan leuke prijzen, die mits een kleine meerprijs ook voor u op maat gemaakt worden.

Meer informatie...
infrarood

Zout sauna...

Door gebruik te maken van aparte in het oog springende materialen uit de natuur, zoals zoutsteen uit de Himalaya, grote gletsjer rotsbrokken uit de Alpen, Aziatisch ruw wortelhout,... geven wij uw wellness project een speciale toets. Door gebruik te maken van zoutstenen, wordt de cabine geïoniseerd en verzadigd met zoutverbindingen. Dit effect biedt verlichting voor een heel aantal kwaaltjes en aandoeningen. Het hoge zoutgehalte van de lucht heeft een gunstig effect voor je luchtwegen en je huid.

Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider wat betreft trendsettende innovaties en bekend als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige wellnessproducten. Wij verdelen, monteren en herstellen wellnessprojecten.

Bij de ontwikkeling worden producten uit de natuur en aspecten die de wellness beleving versterken, ten volle benut. De exclusiviteit van uw eigen privé wellness is een rijkdom, een heerlijke manier om van het leven te genieten. Laat de uitvoering aan specialisten over, bij ons is uw eigen paradijs in goede handen.

Meer informatie...
placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap