Infraroodcabine

Ontspannende en versterkende werking van dieptewarmte infrarood staling.

Geniet van intense warmte.
Zodra u de deur van de Infraroodcabine open doet, ruikt u de heerlijke kamferachtige geur van het originele Canadees PEFC gecertificeerd RedCedarhout. Heerlijk ontspannen zoals u het wilt, genieten van een intense of lagere temperatuur, even alles los kunnen laten in een atmosfeer van evenwicht. Luister naar uw favoriete muziek, adem de rustgevende aromatherapie in, stel uw kleurentherapie in en geniet met volle teugen van uw eigen Infraroodcabine of ze nu door ons naar uw eigen wens is gemaakt of u heeft gekozen uit ons uitgebreid luxueus standaard assortiment.
Onze Europese infraroodcabine's kunnen qua maatvoering volledig aan uw wensen worden aangepast aan een kleine meerprijs. Smaller - breder - dieper - hoger - schuin dak - onder de trap - op zolder? Vraag ons om meer informatie.

Optimaal rendement.
De DUO behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. Met de geavanceerde DUO infrarood stralers heeft u alle benodigde techniek in huis. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde Duo XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. De magnesiumoxide infrarood straler verwarmt hoofdzakelijk de lucht welke weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het langegolfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie. De Adaptive Smart Control sturing bedient eveneens muziek, eventuele ventilatie en hiermee kan je 6 verschillende groepen van stralers verschillend in stappen van 1% dimmen. Ook heeft de Adaptive Smart Control sturing een Wifi functie, zodat je je cabine al dan niet op afstand kan besturen met een App op je Smartphone of tablet.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. De Lounge infraroodcabine met comfortabele esthetische zetels met de S-CURVE Full spectrum infraroodstralers is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten. 

placeholder image

Gezondheid, de TOP 10 argumenten.
Waarom best iedereen zich een infraroodcabine van ons aanschaft.

1. Immuunsysteem.
De lichaamstemperatuur stijgt tijdens het gebruik van onze infraroodsauna. Zo wordt een ' kunstmatige koorts ' opgewekt. Ons immuunsysteem werkt dan op volle capaciteit op de korte termijn - intenser en krachtiger dan ooit. Bij regelmatig gebruik is dit een uitstekende therapie tegen virale infecties.

2. Algeheel gevoel van welbehagen.
Met de ontspannende werking van infraroodwarmte stijgt het gevoel van welzijn, worden nerveuze symptomen verminderd en de nachtrust bevorderd. Een duidelijk merkbare, ontspannende en versterkende werking van dieptewarmte ontstaat al na de eerste paar toepassingen.

3. Cardiovasculaire Training
Door de diepe penetratie van de infraroodwarmte gaat het verhittingseffect tot diep in de spieren en de inwendige organen. De hypothalamus veroorzaakt een stijging van zowel het volume als van de snelheid van het hart. Hierdoor ontstaat er een soort van gunstige hartstress die leidt tot een gewilde cardiovasculaire training en een conditioneringseffect.

4. Reumatische aandoeningen
Bij reumatische ontstekingsprocessen is het belangrijk de bloedcirculatie te verbeteren op de plaats van de ontsteking, waardoor aanvullende afweerstoffen worden geproduceerd. Onderzoeken door het M.S.T. hebben aangetoond dat infraroodwarmte daadwerkelijk een heilzame werking heeft op mensen met reumatische aandoeningen.

5. Verbeteren van de bloedsomloop
Verwarming van de spieren levert een verhoogd niveau van bloedtoevoer, dat te vergelijken is met een intensieve lichamelijke oefening. Temperatuurverhoging veroorzaakt een betere doorbloeding en een dilatatie rechtstreeks in de haarvaten, arteriolen en andere bloedvaten.

model1
model2
model3

6. Ontgiften
Toegenomen bloedcirculatie stimuleert de zweetklieren en transpireren is gezond. Het transpiratievocht bevat in het lichaam opgebouwde toxines en afvalstoffen. Dagelijks zweten reinigt het lichaam. Stoffen die in transpiratievocht worden aangetroffen zijn o.a. zware metalen (lood, kwik, nikkel, cadmium) en alcohol, nicotine, natrium, zwavelzuur en cholesterol.

7. Zuiveren van de huid.
Een goede transpiratie wordt al bereikt na een paar minuten in onze infraroodcabine. Diep verankerde onzuiverheden en dode huidcellen worden afgevoerd, waardoor de huid gloeit en schoon aanvoelt. Het verbetert de huidskleur en de elasticiteit van de huid. Het is ook aangetoond dat door de versnelde bloedcirculatie huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis, brandwonden verminderen. Bovendien kunnen open wonden sneller genezen en wordt littekenvorming verminderd.

8. Slapeloosheid
Hoewel er medicatie of andere technieken zoals Yoga of meditatie worden gebruikt om het hoofd te bieden aan slapeloosheid is de luxe van het ontspannen in onze infraroodsauna's gezonder dan het nemen van medicatie, bovendien heeft het een beter ontspannend effect. In de loop van de dag of s'avonds een uur voor het slapengaan zal de indringende warmte en rust van onze infraroodcabine helpen om op een natuurlijke manier in slaap te komen.

9. Spierproblemen en opwarming bij sport
Infrarood dieptewarmte werkt door binnen te dringen in de gewrichten, de spieren en de weefsels en door het versnellen van de zuurstoftoevoer. Hierdoor vermindert de pijn op de zenuwuiteinden en spiersamentrekkingen worden gereduceerd. Ook voor het sporten is het raadzaam uw spieren op te warmen om blessures te voorkomen.

10.
Uit onderzoek is gebleken dat transpiratievocht voor 80% uit water bestaat. De resterende 20% bestaat dus uit vet-oplosbare toxines en zware metalen, zuren, natrium, ammoniak, vet en cholesterol. Gewoon cholesterol en vet zijn verantwoordelijk voor hart- en vaatziekten. Door regelmatig onze infraroodcabine te gebruiken worden deze stoffen verwijderd of verminderd. Wij ontvangen u graag als klant! Vraag een prijs infraroodsauna of kom een infraroodcabine kopen bij ons. Kwaliteit aan een eerlijke prijs.

sahara1
sahara2
placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap