Artesian Spas, één van de grootste!

Artesian Spas biedt u verschillende serie's met de meeste opties en mogelijke functies.

Church%203

Artesian Elite Spas

Zoek overal, maar nergens zal u een beter presterende en meer therapeutisch buiten massagebad vinden! Artesians Elite spas zijn inderdaad enorm mooi. Maar onze Platinum Elite spa's zijn veel meer dan enkel het esthetische. Achter de mooie ombouw en onder sierlijke lijnen van de kuip vindt u de meest krachtige en geavanceerde systemen die ooit zijn gebruikt om de waterverplaatsing te controleren en te besturen. En dan zijn onze spas ook nog de meest energie-zuinige! 
De Artesian Elite Spas verplaatst meer water door meer jets met meer kracht en minder weerstand dan eender elke andere spa op de markt.

Bekijk de modellen
Church%203

Island Spas &
Island Elite Spas

Ervaar de exotische betovering van een Island Spa, dag in dag uit, met zo een comfort en luxe.
Waarom op zoek gaan naar ontspanning aan de andere kant van de wereld als u dagelijks de rompslomp kunt ontvluchten? Rustig en ontspannen, samen met anderen, speels en spannend, u kunt nu de deur uitgaan en uw eigen “Island” betreden, gebouwd om aan uw wensen en behoeftes tegemoet te komen aansluitend aan uw eigen budget. Island Spas biedt u een Ultieme massage, de hoogste energie-efficiëntie en beste waterzuivering.

Bekijk de modellen
Church%203

South Seas Spas

Deze prijsvriendelijke spas zijn standaard volledig uitgerust zoals u van Artesian Spas mag verwachten.
South Seas Spa's zijn gebouwd volgens dezelfde strenge eisen, wereldklasse en de hoge topkwaliteit waarvoor Artesian Spas wereldwijd bekend staat. Deze spas worden gekozen en gekocht door de kritische koper vanwege het esthetische, de hoge kwaliteit en efficiency en de zeer aantrekkelijke prijs voor een kwaliteitsvolle Amerikaanse spa, werkend op een 220V huishoudelijk stopkontakt. 

Bekijk de modellen
Church%203

Garden Spas

Garden spas zijn door Artesian spas ontworpen voor de klanten wie een degelijke Amerikaanse spa wensen met hoge efficiëntie, degelijke kwaliteit & mooi design, maar een beperkte ruimte hebben.
De meeste merken van bubbelbaden hebben wel één van die kenmerken, maar alle 3 en made in the U.S.A. voor nog geen 5000 euro? Gardenspas massagebaden zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kleinere ruimten, of het nu binnen is of buiten. Ook ideaal voor klanten die graag alleen of met zijn tweeën willen genieten van de goede ontspannen massage. De Gardenspas jacuzzi's werken op 220 volt 16A. en zijn plug & play!

Bekijk de modellen
Church%203

Tidalfit Zwemspas

De swimspa Tidalfit is gefabriceerd volgens dezelfde wereldklasse en kwaliteitsnormen waarvoor Artesianspas bekend is in de spa industrie. Ontworpen met de ideale combinatie van innovatieve techniek en vakmanschap, en uniek op het gebied van hydrotherapie. Door gebruik te maken van energiezuinige krachtige pompen en juist opgestelde regelbare tegenstromen wordt de ultieme kracht ervaren zodra men gebruik maakt van de Tidalfit.Wij adviseren u graag en indien gewenst kunt u een frisse duik nemen in een opgestelde swimspa van Tidalfit.

Bekijk de modellen
placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap