Artesian Spas in België
Ontdek onze unieke spas van wereldklasse !

Van Baelen bvba Grote Baan 570 3530 Helchteren +32 475 76 68 49 
spa@artesian-spas.be

Van harte welkom tot de Artesian Spas familie
Telefonisch bereikbaar van 13u tot 22u.
Showroom en Service Center open op afspraak van 13u30 tot 18 u op dinsdag, woensdag, zaterdag. Ook andere dagen of uren mogelijk.

U heeft het druk, tijdelijk weinig tijd of moeilijke werkuren? Geen probleem, wij bij Van Baelen Bvba begrijpen dat. U bent van harte welkom op afspraak.Als deze uren of dagen u niet schikken, kan u ook voor een andere dag of uur een afspraak maken.
Graag zendt u een e-mail met de dag of uur u past en uw naam, adres, mobiel nummer, waar u naar op zoek bent, welk budget u ongeveer heeft en wanneer wij u het best contacteren om de vrijblijvende afspraak te bevestigen.

Tijdens vakantie periodes is het mogelijk dat andere uren gelden.

Van Baelen Bvba , al van generatie op generatie een installatie en servicebedrijf in sanitair en technieken, is in 2005 in Limburg ook gestart met wellness te verdelen tegen zachte prijzen en dit met de hoogst mogelijke service. Van Baelen Bvba levert, plaatst en onderhoud spas in heel België en heeft de meeste onderdelen van jacuzzi’s in voorraad.

Van Baelen Bvba biedt u de ingebouwde massagebaden , vrijstaande spas geproduceerd in USA en Europese wellness die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Wij kozen voor de merken die wij verkopen op basis van onze vijf belangrijkste overtuigingen:
• Onze buiten spabaden en infraroodsauna's zijn therapeutisch.
• Onze massagebaden en sauna’s moeten stijlvol en comfortabel zijn.
• Onze bubbelbaden en buitensauna’s moeten betrouwbaar zijn , ook in de verre toekomst.
• Onze Jacuzzi’s en hamam zijn gemakkelijk te onderhouden en het water blijft schoon.
• Onze spas en infraroodcabine's moeten energie-efficiënt en betaalbaar blijven.

Wij zijn gelegen te Grote Baan 570 3530 Helchteren (Baan Hasselt – Eindhoven) en al 10-tallen jaren actief in de wellness wereld.

placeholder image13660275541366027597
placeholder image
placeholder image
placeholder image
placeholder image
placeholder image
placeholder image

Op zoek naar een bubbelbad , jacuzzi , whirlpool , tuinspa of spa?

Artesian Spas is Topkwaliteit.
Zoeken naar de beste jacuzzi of zwemspa kan ontmoedigend zijn. U wilt er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Dat kunnen wij bij Van Baelen Bvba u garanderen. Wij leveren u de jacuzzi of spabaden met de hoogste kwaliteit, te beginnen met de constructie. In de constructie van de jacuzzi verwerkt Artesian Spas onder druk behandeld hout, versterkt met glasvezel en harsen. Artesianspas bouwt een jacuzzi zoals een huis wordt gebouwd: voor altijd! De ruimte tussen de onderhoudsvrije, uiterst bestendige ombouw en de constructie wordt volledig met goed isolerend schuim gevuld, dat alle hydrojets en leidingen stevig op hun plaats houdt. Hierdoor wordt de levensduur van de leidingen en verbindingen drastisch verlengd, omdat bewegingen en trillingen vrijwel onmogelijk zijn. Ook worden geluiden niet versterkt, zoals bij niet-full-foam spabaden. Dus, relax.....het is een Artesianspa !


ArtesianSpas is efficiënt
Artesianspas is energie-efficiënt, gemakkelijk te bedienen en zuinig in gebruik! Lekker handig, want dat is al een pak zorgen minder . Artesian-Spas zijn de meest efficiënte, energiezuinige spas ter wereld. Hiervan getuigen de energiecertificaten die afgeleverd zijn door de C.E.C. (Californian Energy Commission) en het TUV-certificaat. Deze efficiëntie is mede te danken aan het exclusieve watercirculatiesysteem van Artesian Spas België. Een energiebesparende circulatie pomp van 110 watt pompt het water rond en filtert het zo’n 35 keer per dag door het ProPure Crystal AOP waterzuiveringssysteem en de micronfilter van 4,65 m2. Ook het verwarmingselement vormt een integraal onderdeel van dit geavanceerde systeem: als de spa intensief wordt gebruikt, gaan filtering en verwarming gewoon door. Maar dat is nog niet alles. De energie-efficiënte krachtige jet pompen zijn voorzien van een 100% filtersysteem, die het water zuivert wanneer dat het meest nodig is, namelijk tijdens het piekgebruik. Dankzij dit unieke Artesian systeem blijft het water kristalhelder en is er geen sprake van vervuiling. Een belangrijke bijdrage aan de energie-efficiëntie van de spa wordt geleverd door de standaard volschuim isolatie en de alu/PT/alu isolatie tegen de wand aan de bedieningszijde.


Artesianspas, een unieke beleving
Uw Artesian beleving begint met een uniek ontwerp, een zeer geslaagde combinatie van elegantie en functionaliteit die ervoor zorgt dat u optimaal van uw spa of zwemspa kunt genieten. De ergonomisch ontworpen zitplaatsen en ligplaats bieden maximaal comfort en plezier. Als u de details bekijkt, ziet u meteen dat Artesian-Spas onvergelijkbaar is. Geniet van de speciaal ontworpen voet- en beenmassage-jets en de handpalmmassage terwijl deze hun magische werk verrichten. Alsof het met een ergonomisch ontwerp niet genoeg is, is een Artesian-Spas ook nog verreweg de mooiste spa die verkrijgbaar is. Kijkt u eens goed naar het prachtige ontwerp, de contouren, de welvingen, de fraaie accenten van de verlichte kussens en waterpartijen tot de welvingen en strategisch geplaatste LED verlichtingen die het mooie ontwerp van de spa nog extra benadrukken.

Zodra u plaats neemt in een Artesianspa zult u merken dat de zitplaatsen net zo comfortabel zijn als de meeste fauteuils. En dat is precies de bedoeling. Het is van essentieel belang dat de spa schelp de perfecte vorm heeft, zodat u makkelijk en comfortabel plaats kan nemen in de spa. Een Artesianspa is zo vormgegeven dat het lichaam groot of klein in het water de optimale steun krijgt zodat zelfs bij inschakeling van de massage jets men niet gaat 'drijven'. Op de diverse ergonomische zitplekken heeft u meer dan genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Kom eens proefzitten in een Artesian Spa limburg bij Van Baelen Bvba en ervaar het unieke comfort van het meest unieke hydrotherapie massagebad, de Artesian Elite Spa .


Artesian Spas , niet te overtreffen in luxe & comfort
Als u de spas van Artesianspas in onze showroom ontdekt, kan u er niet omheen. Ze zijn prachtig! Maar onze jacuzzi is veel meer dan enkel een genot om naar te kijken. Achter het gracieuze lijnenspel en de verwennerijen die de buitenkant beloven, bevindt zich het meest krachtige en ingenieuze systeem dat ooit is ontworpen om het stromende water in een spa bad te beheersen en te laten bewegen. Dit gepersonaliseerde energiebesparende waterbeheerssysteem V.F.C. is één van de unieke eigenschappen van de massagebaden van Artesian Spas. De hydrotherapie van Artesianspas is zo uniek en efficiënt dat het woord luxe er een nieuwe betekenis door krijgt. Elke zit- of ligplaats wordt apart bediend met behulp van een aan- en uit schakelaar, een luchtschakelaar voor de pomp en een knop waarmee de kracht van de jetstralen kan worden ingesteld door middel van toerenregeling. Alleen verkrijgbaar bij Artesian spas.


Artesianspas , de ultieme hydrotherapie
Een spa bad uit de collectie van Artesian Spas kan meer watervolume door de sterke jets laten stromen dan enig ander spa bad op de markt en dat met veel meer kracht en minder weerstand. Mijnheer heeft liever een krachtige massage, met eventuele toevoeging van lucht aan het watermassagesysteem? Mevrouw houdt van een zachte massage en zoontje Tom en dochter Lore heeft liever de middelmatige massage zonder lucht. Geen probeem, elke zitplaats van uw Artesianspa heeft zijn een eigen pomp en een eigen leidingsysteem, zodat er geen wirwar van leidingen bestaat waarmee verschillende zitplaatsen op één pomp worden aangesloten, wat in de leidingsystemen van traditionele spa’s het geval is. Meerdere zitplaatsen hoeven niet langer dezelfde pomp te delen; gebruikers van de spa kunnen de waterdruk en de jetmassagestralen op elke zitplaats volledig zelf bedienen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft zijn eigen hydrotherapie-ervaring volledig op zijn eigen wensen af te stemmen. Ons gepatenteerd Helix jets systeem produceert een roterende krachtige en pulserende massage die beter verspreid wordt over uw lichaam, waardoor u een meer ontspannen en betere massage zal bekomen die aangenaam is en blijft. Zoek overal..... U zal nergens een beter presterende en meer therapeuthische spa vinden die ook nog eens zo energie-zuinig is dan een jacuzzi van Artesian Spas!


Het ontstaan van de jacuzzi!
Tijdens de zoektocht naar een dé perfecte jacuzzi komt men allerlei benamingen voor dit massagebad tegen, maar welke is juist? De officiële naam is spa, Santitus Per Aqua, wat vrij vertaald ‘gezondheid door water ‘ betekent. In de volksmond is dit heerlijke massagebad bij de meesten onder ons eerder bekend onder de naam ‘ jacuzzi ’. Het woord jacuzzi is inmiddels zo veel gebruikt dat het zelfs is opgenomen in de Dikke van Dale. De wereldwijd bekende naam jacuzzi is eigenlijk van oorsprong de merknaam van luxe hydrotherapie baden. De gebroeders Jacuzzi ontwikkelden het eerste hydrotherapie bad en brachten het op de markt. U hoeft zich dus zeker niet af te vragen of er verschil is tussen een spa en een jacuzzi. Het zijn gewoon verschillende benamingen voor hetzelfde product. De benaming spa staat voor gezondheid door water en is in die zin natuurlijk juist gekozen en daarom wordt het woord Spas dikwijls ook gebruikt als health center.


Hottub?
De bekende naam hot tub wordt daadwerkelijk gebruikt als aanduiding voor jacuzzi of bubbelbad. Voornamelijk bij producten afkomstig uit de USA wordt deze term regelmatig gebruikt. In Europa leggen hiermee de relatie naar het woord ‘houten tobbe’ die wordt verwarmd door een houtkachel.


Van harte welkom tot de Artesian Spas familie
De beste manier om u ervan te overtuigen dat Artesian een spa van topkwaliteit is, is er zelf in genieten! Twijfel niet, wij bieden u met een gerust hart een stevige garantie aan op elke jacuzzi van Artesianspas. Of het nu de kwalitatieve low budget spa Gardenspas of betaalbare goed uitgeruste South Seas spas klasse is , een middensegment spa zoals Island Class spa, een Tidal Fit zwemspa of een high end spa zoals Artesian Elite Spa , Van Baelen Bvba & Artesianspas limburg zijn er voor u, dag na dag, jaar na jaar, al meer dan 40 jaar lang!

U bent van harte welkom op afspraak in onze wellness showroom bij Van Baelen bvba te Houthalen-Helchteren, waar wij u vrijblijvend een eerlijk en goed advies geven.

U heeft het druk, weinig tijd, of moeilijke werkuren? Geen probleem, wij bij Van Baelen Bvba begrijpen dat. U bent van harte welkom op afspraak.
spa@artesian-spas.be gsm 0475766849 Mobiel 0032475766849

placeholder imageplaceholder imageplaceholder image
placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap