Zoutsteen - Zoutgrot - Sauna

Een zoutrijke atmosfeer is goed voor de huiddoorbloeding.

Himalaya zoutsteen - zoutgrot- zoutsteen wanden

Op veel afbeeldingen op deze website zult u het zoutsteen terugvinden. Als optie of standaard - in sauna's en infraroodcabine's of als complete zoutgrot zowel voor binnen als buiten. Het is niet alleen een prachtige afwerking en natuurlijk sieraad in uw cabine, het zoutsteen uit de Himalaya heeft ook gunstige effecten op uw gezondheid. De zoutstenen zijn verkrijgbaar als ruwe stenen, brokken en stukken rots, gladde en ruwe tegels in diverse diktes en formaten welke uitermate geschikt zijn in combinatie met er achter gemonteerde verlichting. Bij ons een sauna kopen, is kopen naar jouw smaak.

Dit prachtige gamma van sauna's beantwoordt aan de hoogste standaards in stijl en design. Deze sauna is een echt meesterwerk dankzij de perfect afgewerkte banken, de binnenafwerking in ceder of hemlock, de achterwand afgewerkt met natuursteen en de ongewone vorm van de Indiana oven. De sterrenhemel en de luidsprekers creëren een loungesfeer waar het zalig ontspannen is. De volledig glazen voorwand maakt deze sauna erg trendy en elegant. Deze glazen wand is gemaakt uit veiligheidsglas van 8mm dik, om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. De scharnieren die hiervoor gebruikt zijn, zijn van uitstekende kwaliteit en verzekeren aldus een lange levensduur. Aarzel niet om ons een prijs sauna te vragen.

Een schuin dak vormt bij standaard infrarood of sauna cabine's een belemmering om deze te plaatsen. Wij passen de cabine aan naar uw huis en niet andersom, en werken alles keurig netjes kant en klaar opgeleverd af. Door maatwerk te leveren zijn de belemmeringen voor het plaatsen onder de trap, op zolder, in L vorm, met pilaar in het midden, of welke vorm dan ook opgelost. Wij hebben ook voor uw situatie dé oplossing. Het resultaat is een unieke privé wellness, waar men zich heerlijk kan ontspannen.
Vraag bij Guvan bvba de prijs sauna naar uw smaak!

placeholder image

Sauna Tonda - voor professioneel gebruik

Gekenmerkt door ovale vormgeving is deze professionele sauna een schoonheid om te zien. Standaard voorzien van een 3D zoutachterwand met diverse formaten zoutstenen uit de Himalaya. De ultrasonische zout vernevelaar zorgt voor een stoomachtige mist met zoutdeeltjes die goed zijn voor huid en luchtwegen.

After journey walk - douche

De ultieme douche beleving! Ideaal na een sauna of infraroodsessie. De douche straat van bijna 5 meter lang vol belevenis - zoals een verstuiver voor cold mist effect, douche met 2 zij watervallen en RGD LED verlichting, tropische regen, aromatherapy injectie systeem en een full-spectrum infraroodpaneel van 2100W en nog veel meer. Wij bouwen wat u nodig vindt.

model1
model2
model3

Heilzame werking zout

Om de concentratie zoutdeeltjes in de lucht te vergroten kan een zoutvernevelaar worden toegepast. Er zijn afhankelijk van de grote van de cabine diverse uitvoeringen leverbaar. Een zoutrijke atmosfeer is goed voor de huiddoorbloeding en heilzaam voor de luchtwegen, vooral voor kinderen en volwassenen met luchtwegproblemen.

sahara1
sahara2
Foto%20met%20tekst
foto7
placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap