Je eigen wellness kuuroord in Limburg.


Je eigen wellness kuuroord in Limburg , zoals Mol , Genk , Maasmechelen , Hasselt , Eindhoven , Maastricht?
Samen met Artesian Spas is het eenvoudiger te realiseren dan u denkt! Van maatwerk sauna's of maatwerk infraroodcabine tot zoutgrot of ijsgrot. Het begint met een buitenspa, ook wel een bubbelbad genoemd en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Onze Artesian spa's en Islandspas zijn ergonomisch gevormd en iedere plaats is anders vormgegeven en anders uitgerust met massage jets.
Een Artesianspa , Island Spa , South Seas Spa zijn zo geschikt voor verschillende personen en kunt u met de hele familie of vriendenkring genieten in uw eigen buitenspa geplaatst in Genk Mol Lommel Maasmechelen Hasselt.

Het water in zo een buitenspa kan ten alle tijden verwarmd worden tot maar liefst 40 graden. Meestal is de temperatuur rond de 34∞ a 35∞ In de Hot Spring of Hot Summer en in de winter 37,5 a 38∞. De prijsgunstige bubbelbaden van South Seas SPAS hebben standaard een ABS bodem, Ozone waterbehandeling , composiet UV-bestendige en kleurvaste ombouw panelen , het FULL FOAM ' volledig ingeschuimd ' isolatie , pompen van Balboa of Waterway en de South Seas Spas zijn heel onderhoudsvriendelijk. Wij leveren uw buitenspa in eender waar in Limburg Genk , Hasselt , Mol , Maasmechelen , Herentals of waar dan ook in België.

Artesian Elite SPAS zijn gekend om hun exclusieve design, de individuele controle en pomp per stoel , energie zuinige , de onverwoestbare kuip en de hoogstaande kwaliteit. Zo zijn de Lucite Diamond kuip , de bodem , het frame en de ombouwpanelen bijna onslijtbaar. De Islandspa serie ligt qua prijs tussen de South Seas Spas en Artesian Elite spa in. Island Spas zijn degelijke , betrouwbare jacuzzi's die u een regelbare goede massage en lange levensduur garanderen. Een massage pomp , een led lampje , massage jet is makkelijk te vervangen. Maar als u een onbetrouwbare jacuzzi koopt en na een paar jaar vertoont je kuip haarscheurtjes of blaasjes of lekkage, dan is je spa waardeloos. Artesian SPAS is een zeer betrouwbare fabrikant , gekent om zijn kwaliteit en lange termijn strategie.
U wil jarenlang zorgeloos genieten van een HotSpring jacuzzi ? Als u kiest voor een Artesianspa , Islandspa , Southseasspa of Gardenspa mag u gerust zijn, ze zijn gemaakt zoals een huis, oerdegelijk om lang mee te gaan !
Omdat Artesian SPAS gebruik maakt van de beste materialen, de full foam isolatie , de betere pompen , wordt de Artesianspa duurder dan een gewoon merk. Maar hierdoor bespaart u veel geld NA de aankoop. Dankzij het energie label van de Californian Energie Commissie bent u zeker van een zuinige jacuzzi met stille massage- en circulatiepompen. U zal zich zelf dankbaar prijzen.  

Neem plaats in de ergonomisch ontworpen stoelen , nog comfortabeler dan uw eigen fauteuil en geniet van de sublieme regelbare watermassage. Over elke plaats is nagedacht, zo worden per stoel de diverse jets verschillend gepositioneerd om specifieke spiergroepen te masseren en dit maakt iedere massage zitplaats uniek. Artesianspas is er trots op dat het ontwerp van de mal gebeurd op de ouderwetse manier, het wordt gemaakt uit een houten blok en met een beitel worden de zitplaatsen uitgehouwen, gepast , bijgeplamuurd , geschaafd totdat iedere zitplaats perfect is. Iedere zit- of ligplaats van een Artesian Elite Spa of Islandspa is verschillend. De lig- en zitplaatsen zijn speciaal ontworpen zodat ze geschikt zijn voor vrijwel iedereen! Stel de pompen per plaats in en geniet van een massage gevoel naar uw eigen wensen.

Kom met het gezin of familie tot rust in uw eigen wellness oord. Zalig wegdromen terwijl u geniet van de warmte van de infraroodcabine of Healthy Infra Sauna , het aangename warme water van uw buitenspa of zwemspa in Genk , Mol , Hasselt of Maasmechelen en omgevingen. In uw eigen privè-omgeving genieten van wellness in Genk of wellness in Mol. Met een jacuzzi , infraroodcabine of sauna in Genk , Mol , Maasmechelen, Hasselt of omgeving kan u zich in je vrije dag eindeloos ontspannen. Of na een drukke werkdag je avond romantisch afsluiten. Laat stress wegsmelten en maak je lichaam gezonder terwijl je rust in je eigen sauna , infraroodcabine , jacuzzi of zwemspa. Overweeg wat u allemaal in uw kuuroord in Genk Maasmechelen Hasselt Mol wenst te integreren.
Als u in de tuin of in de badkamer een infraroodcabine of sauna of stoombad wenst in Genk Mol Hasselt of Maasmechelen, Artesianspas Limburg is er voor u. De aanschaf van een sauna of jacuzzi in Genk , Mol , Maasmechelen , Hasselt kan een flinke investering zijn. De standaard uitvoeringen bestaan in verschillende afmetingen en zijn prijsgunstiger, ook een eigen sauna ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Bij Artesian Spas België maken we maatwerk sauna's , maatwerk infraroodcabine's , maar ook maatwerk hammam , aangepast naar uw smaak en noden en natuurlijk verdelen en herstellen we Artesian Elite, Islandspas , Southseasspas en gardenspas. Wilt u een voorwand in sekurit glas of een glasraam in uw sauna of infraroodsauna? Een automatisch aroma doseersysteem of een Bio-sauna met automatisch water doseersysteem. Een zoutvernevelaar, sterrenhemel of ledkleurentherapie achter banken of steunen? Een wand bekleed met natuursteen of zoutstenen ? Dat is allemaal mogelijk bij Artesian Spas Limburg.
Een sauna of Infraroodcabine oogt mooi, maar dient zeker vervaardigd te zijn van kwaliteitsvolle materialen en voorzien van goede isolatie. Als u op het internet sauna infraroodsauna infraroodcabine te koop in Genk of Mol ziet voor een lage prijs, dan is het mogelijk dat het een slecht geïsoleerd model is of dat de kachel niet is afgestemd op de grootte van de sauna. Er zijn sauna fabricanten die geen dampscherm gebruiken, met condensatie en aantasting als gevolg. Alle infraroodcabines worden lekker warm, maar er is een groot verschil in de werking van de stralers. Zit u liever in aangename warmte, zonder inwerking van de infraroodstralen of heeft u liever een Healthy Infra Sauna die stralers gebruikt die op precies de goede golflengte zitten zodat deze het beste door uw lichaam opgenomen worden en de infraroodstraling uw lichaam van binnen uit opwarmt.
We plaatsen Artesian Spas in Genk Maasmechelen Hasselt Mol houthalen Helchteren , enz.

Sinds 1979 plaatst Artesian SPAS massagebaden , douche's , sauna's en sanitaire hydro toepassingen. Natuurlijk evalueren modellen en technieken en is er ondertussen een uitgebreide keuze en praktisch onbeperkte mogelijkheden. Wij zijn de specialist in alles wat wellness aangaat. We vinden niet alleen het ontwerp, de pasvorm , de kwaliteit / prijs voornaam, maar ook de niet zichtbare technieken en dat we achteraf een degelijke naservice kunnen geven, want u bent onze beste reclame.
Bij aankoop van een Artesian Spa , Island Spa , South Seas Spa of Garden Spa is ons doel u zorgeloos laten genieten, dag na dag, jaar na jaar.En mocht er zich iets voordoen, wij zijn er voor u!
Artesian Spas heeft veel comfortable jacuzzi's in 4 prijsklassen. U kan kiezen voor de meest exclusieve Artesian Elite serie, met de zuinigste pompen, beste isolatie en meest uitgebreide technieken. Of u wenst een exclusieve massagebad met ook Helix massage jets , maar een iets lagere prijs betalen? Dan hebben we de Island spas reeks als oplossing, die is eveneens uitgerust met de betere technieken en uitgerust met merk pompen. Of u start met de budgetvriendelijke klasse spas van South Seas spas. Heeft u een beperkte ruimte, dan zijn onze Garden Spas ideaal.

Kom tot rust in één van de meest betrouwbare merken van het moment, de Artesian Elite , Island Spa , South Seas Spa , Garden Spa. Gegarandeerd de beste kwaliteit , jarenlang genieten aan een lagere prijs door de kostenbesparende jacuzzi's !

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap