Kwaliteit


Leidingen

gezondheid1

Er wordt hoogwaardige kwaliteitskunststof buis gebruikt, zodat vouwen en plooien in de leidingen worden vermeden en het verstoren van de waterstroom wordt voorkomen. Deze buizen worden dan zowel gelijmd en geklemd op de sluiting om lekken of loskomen tijdens het transport te vermijden.

Alle waterleidingen van de pompen naar de jets wordt zo kort mogelijk gehouden en zo uitgekiend om de best mogelijke waterdruk op alle jets te garanderen.

Het geplaatste leidingensysteem heeft weinig weerstand, waardoor de waterdruk u een krachtige massage geeft in combinatie met de juiste pompen en Helix jets

Constructie

kwaliteit1

Onderhoudsvrije kunststof ombouw zal niet rotten, noch roesten, noch verslijten of vervangen moeten worden.

Uw Artesian Spa wordt gebouwd met onder druk geïmpregneerde hardhout. Dat heeft veel voordelen: Het verspreidt de belasting , dempt trillingen en compenseert lichte oneffenheden in de vloer. (in tegenstelling tot metalen frames die soms "zingen" bij ongelijke belasting, condensatie, die zorgen voor trillingen en voor roestvlekken buiten de spa).

De ombouw panelen worden gemaakt van een zeer duurzaam kunststof materiaal dat tegen de meest extreme weersomstandigheden bestand is, zoals sneeuw, vocht, regen, hagel en warmte.

Deze all-weather duurzame, fade-bestendig en vlekbestendig kabinet vereist geen schilderen of regelmatig onderhoud.

Gemakkelijk schoon te maken met zeep en water, indien nodig, voor uw comfort en gemak!

Garanties

jets1

Structuur: tot een levenslange garantie op de basis (beperkt tot 12 jaar door Belgische wet) en op de spaschelp! (beperkt tot 12 jaar door Belgische wet) Toplaag: 7 jaar garantie op de duurzame Lucite Shell acryl toplaag.

Leidingenwerk en elektrisch gedeelte: materialen die in de fabriek zijn geïnstalleerd zoals jets, leidingen, fittingen, pompen, verwarmingselement, besturingssysteem, …. hebben een garantie tot 3 jaar.

Garantie verlengbaar bij Guvan Bvba.

Bij ons als Artesian Spas dealer bekomt u een goede service en garantievoorwaarden die nageleefd worden. Wij zorgen ervoor dat u het beste van het beste krijgt, door jacuzzi's en zwem spa's van de hoogste kwaliteit te leveren die volgens de strengste normen worden geproduceerd.

Hiervoor staat Artesian spas al meer dan 30 jaar garant en wij al sinds 2005.

Uniek Ergonomisch Design

gezondheid1

Bij het ontwerpen van onze spas maken we geen gebruik van de nieuwste 3D software. De productie-mal wordt door onze technici gemaakt door gebruik te maken van de oudste technieken. We gebruiken beitels, schuurblokken en plamuurmessen. Inderdaad, we zijn er trots op hoe primitief het proces van ons ontwerp is. We maken onze mallen op de ouderwetse manier, door ze met de hand te boetseren.
Het ontwerp van deze prachtige vormen van deze massagebaden is meer een kunst dan wetenschap. Doordat in dit proces vooral handen en geen machinerie wordt gebruikt krijgen we een geweldig ontwerp dat is aangepast aan onze menselijke vormen en formaten.

De experts van Artesian spas ontwerpen ergonomische zitplaatsen en ligplaatsen. U kan in elke stoel genieten van de krachtigste massage therapie door de exlusieve Helix Jets en de menselijk vormgegeven ontworpen plaatsen helpen u een gelijkmatige gewichtsverdeling te behouden door de juiste houding.
Dankzij de unieke massageplaatsen kan u van verschillende soorten massage genieten zonder te gaan drijven. Daarbij wordt er nauwlettend naar de vormgeving gekeken en de plaatsing van de pompen & therapeutische massage-jets. Wees ervan overtuigd, er bestaat geen betere exlusieve energiezuinige spa dan een Artesianspa of Islandspa.

Pompen

kwaliteit1

WhisperPure Circulatiepomp:

- Uiterst Energiezuinig (+-110watt) met een stille werking
- Hogere waterstroomsnelheid om de filtratie te verhogen en verbeteren
- Watergekoeld motorontwerp, meestal magnetische werking

Wij maken gebruik van revolutionaire energiezuinige motoren zonder schakelingen, die zorgen voor een extra groot watervolume, erg duurzaam zijn en geen onderhoud nodig hebben.

Met als resultaat dat Islandspas en ArtesianSpas op dit moment het meest energiezuinige, kostenbesparende massagebad op de markt zijn!
Ook maakt de motor veel minder geluid. (Geen trillingen en elektrische ruis die hoorbaar zijn zoals bij conventionele motoren).

Isolatie

jets1

Artesian's vol schuim isolatie biedt de meest efficiënte warmte-isolatie verkrijgbaar in een spa.

- Verhoogt drastisch de sterkte en het leven van de spa schelp.
- Full foam verzekert de waterleidingen van de pomp naar de kuip en zorgt voor een langere levensduur.
- Icynene merk schuim vult alle bochten, kleine openingen en ruimtes en geeft zo een naadloze betere isolatie.
- Verhoogt de duurzaamheid van de constructie.
- Zorgt voor consistente R-waarde tot de spa.
- Icynene merk schuim is niet waterdoorlatend. Het neemt geen vocht op, zodat de isolatie-waarde blijft behouden.
- De Icynene schuim droogt volledig.
- Het ombouwpaneel van de technische ruimte is bekleed met C.E.C. alu Foil, wat de warmte van de pompen weerkaatst naar de leidingen.

Onze spa's (Artesian spas, Island spas, South Seas Spas, Garden Spas, Tidal Fit) zijn gebouwd van op de bodem tot de top aan de hoogst mogelijke normen. We beginnen met het opbouwen van onze frames met alleen onder hoge druk behandeld hard geperst hout en een op de top volledige ABS bodem Basis.
Deze solide basis is bedekt met onze mooie, duurzame Kingwood of Monarch ombouw.
De ruimte tussen de onderhoudsvrije behuizing en de structuur is gevuld met isolerend schuim. Deze full-foam isolatie biedt de meest efficiënte warmte-isolatie waarde voorhanden in een spa, en het verhoogt ook drastisch de levensduur van de spa. Het maakt de hele structuur sterker, stiller en duurzamer.
Het Icynene Full-Foam beschermt de leidingen en verbindingen tegen onnodige slijtage door trillingen of transport.

We bouwen het geheel af met onze duurzame, met de hand gebeeldhouwde acryl schelp die op de rug versterkt wordt met een levenslange Diamondbond backing. Onze jets draaien op roestvrijstalen lagers in plaats van plastic, wat een lange levensduur garandeert, en onze nek kussens zijn gemaakt van een door en door gekleurde gesloten cellen schuim,zodat deze nek kussens op termijn niet gaan kraken, niet verkleuren of geen water opnemen.

We bouwen een spa op dezelfde manier een goed huis is gebouwd - om lang mee te gaan!

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap