Een zwembad aanleggen of een zwemspa kopen?


Een zwem spa is een grote jacuzzi die uitgerust is met tegenstroomjets, waar u tegen in zwemt. Een Tidal Fit zwembad wordt in de Artesian Spa fabriek volledig afgewerkt en de Tidal Fit trainer wordt kant en klaar bij u geplaatst.  Daardoor kan een Tidal Fit zwemspa vrij snel geplaatst worden en dient u niet zo veel te investeren als bij een zwembad. Een zwembad wordt bij u ter plaatse gemonteerd en aangesloten. Een zwembad is meestal breder en langer dan een zwemspa, maar daarom niet gebruiksvriendelijker. Het voordeel bij een zwemspa is dat u ter plaatse blijft zwemmen en u achteraf zalig kan laten masseren in de massageplaatsen. Als je in een zwembad springt, bent u zo aan de overkant.

Heeft u een feestje? Wilt u op de matras liggen? Geen enkel probleem bij een Tidal Fit zwemspa.

Voorbereiding bij een zwemspa installatie.
Vermits een TIDALFIT zwemspa in de ArtesianSpas fabriek volledig is afgewerkt, is de plaatsing ervan vrij eenvoudig en veel sneller dan bij een zwembad. U kan kiezen voor de bovengrondse Tidal Fit zwemspa of de half-ingebouwde Tidal Fit zwemtrainer. Bij de half ingebouwde versie wordt er door ons technische team de benodigde graafwerken gedaan, de betonnen sokkel gegoten en daarna verzinken we de Tidal Fit in de grond. Nog aanvullen met stabilisé , vullen met water en hij is klaar om te gebruiken en steekt slechts een 65-tal cm boven de grond uit, zodat u nog van uw tuin kan genieten.
Met de vrachtwagen arriveert Artesianspa Tidal fit bij u aan huis en deze zwemspa wordt onder onze vakkundige begeleiding met een kraan exact in de voorziene ruimte geplaatst.
Tidal Fit zwemspa’s bestaan in verschillende modellen, afmetingen en diepten. Het grote voordeel van zwemspa’s kopen is dat zij uitgerust zijn met tegenstroom jets die een waterstroom veroorzaken waartegen u in zwemt. Daardoor heeft een zwemspa niet de grootte nodig als een zwembad waarin ‘ baantjes ‘ worden getrokken….
Als u ervoor kiest om een zwembad aan te leggen, is er een grotere voorbereiding nodig en meestal gaan aan de bouw de 48u kan u uw eerste zwemtraining starten. 
Weer een voordeel als u een zwemspa kopen zal bij Artesian Spas België Limburg Helchteren.

Een zwemspa heeft een lager energieverbruik en u kan het hele jaar door zwemmen of chillen.
Een TidalFit zwemspa kopen is compacter dan een zwembad kopen en heeft een kleiner watervolume. Daardoor dient er minder water opgewarmd of warm gehouden worden. Bijkomende voordeel is dat u goedkoper het hele jaar door buiten kan zwemmen. Voeg dan nog onze warmtepomp optie toe en u verbruikt slechts 1/5. 

Volgens eigen niveau zwemmen & training.
De Tidal Fit zwemspa biedt u meer mogelijkheden dan een zwembad. Zo is de kracht van de tegenstroomjets meestal regelbaar naar eigen keuze en kan u eenvoudig uw zwemtraining aanpassen en eerst schoolslag zwemmen , dan weer crawl. Als u de optionele massagestoelen in de TidalFit zwemspa heeft, kan u achteraf uw spieren laten masseren en zo recupereert u veel sneller, of tijdens het zwemmen even een pauze nemen om te recupereren en daarna er terug tegen aan te gaan.

De Tidal Fit zwemspa met massage jets.
In het zwembad gamma Tidal Fit van Artesian Spas vindt u een uitgebreid aanbod in diverse prijsklassen met of zonder massage stoelen.
Niets is fijner om tijdens het zwemmen een pauze in te lassen en uw spieren te laten masseren in het warme water , zo even te recupereren en daarna terug actief te zwemmen of aan krachttraining te doen. Optioneel kan u een trainingspakket (roeien, lopen met elastiek) of extra zwempakket aanschaffen.
Muziek en een uitgebreide lichttherapie zijn ook verkrijgbare optie’s. Als waterbehandelingssysteem kan u kiezen uit Ozone , Pro Pure Ozone , Diamond AOP Water System (UVC + Ozone gecombineerd ) , dit allemaal eventueel gecombineerd met Nature2 of Spa Frog In Line.
Als u in Limburg een zwemspa kopen wil en laten plaatsen in Hasselt , Genk , Maasmechelen , Mol , Eindhoven , Bilzen , Luik , Gent , Eersel , Maastricht , aarzel niet en breng Artesian Spas Limburg te Houthalen-Helchteren een bezoekje. Ontdek zelf de voordelen als u bij Artesian-Spa Helchteren een zwemspa kopen zal.

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap