Innovative technology


Artesian Spas - Een innovatief bedrijf met een toewijding aan kwaliteit.

Digital controle systeem

gezondheid1

De nieuwe generatie van Artesian Spa's controle systeem houdt de spa met zijn innovatieve techniek perfect onder controle en dit op een geheel nieuw niveau. Het nieuwe gestroomlijnde ontwerp omvat een groot gemakkelijk af te lezen verlicht LCD scherm met eenvoudige menu's en de technologie om uw spa systeem draadloos te bedienen of op te volgen. De watertemperatuur, verlichtingsvoorkeuren, herinneringen, diagnostiek, talen, berichten, de tijd, extra opwarmen, in afkoelmodus gaan, het is makkelijk in te stellen of van op afstand te bedienen met de Wifi App.
KENMERKEN
- gebruikersvriendelijke interface
- Niet te evenaren Systeem, grote Betrouwbaarheid
- Intuïtief Menu
- Eenvoudig af te lezen kleurenscherm
- 5 Achtergrond kleuren: rood, blauw, groen, paars, grijs
- Meerdere talen: Engels, Frans, Duits, Spaans
- Houd toets Technologie
- Eenvoudige navigatie - Snelmenu's
- Real-Time klok
- Herinnering Berichten
- Uitgebreide Diagnoses
- 5-jaar verlengde garantie beschikbaar

Microsilk

kwaliteit1

De MicroSilk¨ Therapie functie bedekt je hele lichaam met miljarden zuurstofrijke micro-luchtbellen, al die tijd terwijl je rustig ligt te relaxen in je Island Spa, waardoor je huid achteraf zijdezacht zal voelen.

Hydrateren en reinigen tegelijk. De zuurstofrijke micro-luchtbellen therapie doet de poriën van je huid openen en verwijderd eventuele verontreinigingen uit de huid, stimuleert de bloedcirculatie en huidvernieuwing, heeft een hydraterende functie en zal fijne huidlijntjes en rimpels verminderen. Dit zuurstofrijke bad is goed voor je gezondheid, verhoogt het zuurstofgehalte in het water tot 70% en verbetert de productie van collageen. De pluspunten van de negatief geladen ionen, verbetert de serotonine, helpt vrije radicalen te neutraliseren, terwijl u zich ligt te ontspannen zowel geestelijk als lichamelijk.De optie MicroSilk® verbetert de spa-ervaring en bezorgt je een gezonder strak lichaam.

MicroSilk® geeft u volgende voordelen:Verhoogde Hydratatie - Verhoogde zuurstof resulteert in cellulaire ademhaling- versnelde verjonging van de huidcellen - Zuurstof verbetert en versterkt collageen - Therapeutische vorming van anionen , het is aangetoond dat deze littekens en huidirritaties verminderen.
Deel dit a.u.b.!

WIFI app

jets1

Gebruik uw smartphone om filtratie en de temperatuur instellingen van uw spa te veranderen. Intuïtieve lay-out! Gemakkelijk om alle functies te beheren. Hoe het werkt: De app biedt volledige interface van controle om temperatuur in te stellen, pompen, filtratietijden, en nog veel meer. Toegang krijgen tot je Spa via het lokale WiFi-netwerk, of waar dan ook in de wereld die internet verbinding via 3G, 4G ,5G of WiFi hotspots heeft.

App beschikbaar in de App Store (iPhone) en Google Play (Android).
De app toegang tot cloud kosten is gratis voor de eerste 12 maanden, daarna € 24 per jaar.
Indien u ze niet verlengd na 12 maanden zal de app blijven opereren in lokale modus.

Directflow

gezondheid1DirectFlow%202%20 %20knoppen

De innovatieve gepatenteerde DIRECTFLOW ª Switchless Motor en Direct leidingen tot jets systeem in combinatie met de variabele FLOW CONTROL (VFC) biedt elke gebruiker de ultieme individuele controle en hydrotherapie ervaring.

1. AIR CONTROL - Luchtdruk afstelling - meer of minder lucht

2. PUMP SWITCH - De pomp binnen handbereik aan / uitschakelen per zit- of ligplaats

3. Variabele Flow Control - De waterkracht zoals een volumeknop regelen, Hoge of lage jet massage druk.

De kracht van de massage kan individueel geregeld worden, dankzij het verfijnde Artesian Platinum Elite ontwerp en de engineering: de afzonderlijke pompen per massageplaats, directe leidingenstelsel van pomp naar massage jet en de aparte controle toetsen - gemakkelijk en economisch.

Geen enkele andere spa kan u deze VFC DIRECTFLOW geven met een zo'n persoonlijke controle als Artesian!

Hydrotherapy

kwaliteit1

Artesian spas Elite en Island spa's zijn voorzien van een revolutionaire doorbraak in hydrotherapie, dat gebruik maakt van het tijdloze concept van een helix; een curve in de driedimensionale ruimte, zoals bijvoorbeeld een wenteltrap.

Deze gepatenteerde jets, waarvoor de toepasselijke naam Helix - H2O POWERFLOW JETS werd bedacht, zijn ontworpen om u een echt opmerkelijke exclusieve watermassage te bezorgen, die u alleen bij Artesian Spas & Island Spas zal vinden!

De "oogbol" jets werden ontworpen op basis van het concept van de dubbele helix en maken gebruik van een recht-directionele spiraal aan de binnenkant van de cilinder. Het water wordt daardoor roterend naar buiten geblazen, waardoor een jet-pulsatie en een diepe massagedruk worden voortgebracht. Door dit unieke roterende Helix systeem zal u van de massage blijven genieten, omdat de massage niet plaatselijk is, maar grotere zone's deugdzaam dieper en pijnloos gemasseerd worden.

Bovendien draaien de roestvrijstalen overkapte H2O POWERFLOW HELIX JETS op roestvrijstalen lagers in plaats van plastic, wat een heel lange levensduur garandeert.

Een spa in een spa

jets1

Artesian heeft "een spa in een spa" ontwikkeld om het overlopen van het bad tegen te gaan.

Bij traditioneel gebouwde spas stijgt het water als er meerdere mensen plaatsnemen en dan is het zo vervelend als er water over de spa stroomt.

Bij al onze spas en zwembaden of trainingsbaden zijn er extra zone’s aan de binnenkant van de kuip vervaardigd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het bad zal niet overlopen en u hoeft het achteraf ook niet bij te vullen.

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap