Waarom zijn de jacuzzi prijzen zo verschillend?


U heeft uw zoektocht al gestart en het misschien al gemerkt, er zijn grote verschillen in de prijs van een jacuzzi.
Kom bij ons advies inwinnen en voel u een Royalty in Wellness.
Een heel belangrijke factor is de kwaliteit, dikte en dichtheid van de gebruikte isolatie.
De betere isolatie techniek is de ' FULL FOAM ISOLATIE ', zijnde hoge density Foam die tussen jacuzzi kuip en ombouw wordt gespoten. Zo is alles hermetisch geïsoleerd, zitten leidingen vast in de isolatie en kunnen deze niet gaan trillen. Zo blijven de verlijmde verbindingen veel beter , is er minder geluid merkbaar.
Door de kuip met ' FULL FOAM 'te isoleren, zal het spawater praktisch niet afkoelen, zo gaat het bijwarmen of opwarmen van het water veel sneller en energie besparend! 

De constructie van de spa zelf , de spa kuip en de pompen bepalen ook de prijs. Zo is een verstevigde verhoogde ABS bodem duurder en veel beter dan een vlakke plaat en zijn composiet ombouw panelen uit 1 stuk makkelijker wegneembaar.
De gebruikte technieken is ook een belangrijke factor. Een sturing met uitgebreide mogelijkheden en met een kleuren aanraakscherm zal duurder en gebruiksvriendelijker zijn dan een kleine druktoetsbediening. Ook de merknaam speelt een rol, zo is Gecko steeds duurder dan Balboa, Balboa duurder dan Oost-Europese of Chinese sturingen.
Pompen van LX zijn beduidend goedkoper dan Balboa , Gecko of Waterway. Er bestaan High Flow circulatiepompen die slechts 70 watt verbruiken, maar er zijn er ook die tot 400watt verbruiken...... Er zijn er die geluidsarmer, een hogere flow hebben en toch zuiniger in verbruik zijn.
Ook het aantal massagejets, de juiste plaatsbepaling dankzij de research en development bepalen mee de prijs.
Een van de grootste factoren is waar de fabriek is gelegen. Er Wij als Artesian Spas dealer geven weinig geld uit aan reclame of brochure's en investeren het in ons produkt en website, niet in folders of publiciteit. Zo kunnen wij bij Artesian Spas een degelijke exclusieve competitieve Amerikaanse Spa aanbieden. Bij ons koopt u kwaliteit aan een lagere prijs en niet een spa die duur is door al die reclame uitgaven en het statische gebouw.
Een speciale kunststof filter kost meestal tussen de Ä35 en Ä75 en is beter dan een papieren filter. Een spa met veel jets en pompen heeft beter 2 of 3 filters dan slechts 1 filter. Meer dan 3 filters in een spa is overbodig en biedt enkel de verdeler ervan een groot voordeel. U zelf heeft alleen maar nadelen, want mandelijks 4 of 5 filters reinigen en jaarlijks opnieuw 5 filters aanschaffen in plaats van slechts 2 ? Want filters dienen beste jaarlijks vervangen te worden,eender wat ze gekost hebben. 

Prijs van een jacuzzi?
U heeft misschien al een idee van de†jacuzzi prijzen en heeft ondervonden dat de prijs van jacuzzi's sterk kan verschillen en hoe meer men op zoek gaat, hoe stressvoller het wordt. Wij geven in het kort weer wat de prijs van een jacuzzi bepaalt:

1) De prijzen van jacuzzi's worden bepaald door het unieke ontwerp, (hanscraft jacuzzi ontwerp,de Artesian Spa jacuzzi mal wordt uit een houten blok gebeiteld )de graad van afwerking, de gebruikte materialen & techniek (sturing Gecko of Balboa of...) , type en merk van pompen (geluidsarm , high flow, energiezuinig ) en variatie van de massagejets. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, zoals bij ARTESIAN ELITE SPAS en Island Spas , dan weet u dat u een energiezuinige jacuzzi van Topkwaliteit koopt met een therapeutische massage en ze zich eerder in het hogere segment bevinden.

2) De jacuzzi prijs wordt sterk bepaald door de toegepaste isolatietechniek. Hoe beter de kwaliteit en dichtheid van de isolatie is, hoe meer er geïsoleerd is en hoe beter het isolatiemateriaal is wat er gebruikt is bij de productie, hoe hoger de prijs van buitenmassagebad zal zijn. South Seas Spas en Garden Spas (= Comfort line jacuzzi ) maken standaard gebruik van FOAM isolatie en ronom nog eens een Alu/pp/alu isolatie, optioneel verkrijgbaar met FULL FOAM isolatie. Wilt u genieten (= Enjoy spa jacuzzi )als een Royalty in Artesian Spas en Island Spas, deze hebben steeds FULL FOAM isolatie met nog extra de alu/pp/alu isolatie tegen de ombouw en zijn uitermate zuinig.

3) Wij hebben als jacuzzi verkoper een goede samenwerking met de fabrikant, wij kopen jacuzzi rechtstreeks in het groot van de Europese Artesian spas verdeler en geven weinig geld uit aan reclame , folders of indrukwekkende gebouwen, maar investeren in kwaliteit, in onderdelen en service, in onze website. Hierdoor kunnen wij als Artesian Spas Limburg u een zeer competitieve Amerikaanse Spa van topkwaliteit aanbieden. U als klant koopt een kwaliteitsvollere spa aan een lagere prijs i.p.v. een jacuzzi aan een te dure prijs door de hoge investeringen en uitgaven aan publiciteit. Wij hebben All es Wellness, zijn geen FOX Spa jacuzzi verdeler; geen vossenstreken, maar eerlijk en oprecht...

4) De filtratie : een goede filtratie of filtratiesysteem is belangrijk. Bij veel massagejets is het raadzaam om een jacuzzi met een goed filtersysteem te hebben, zodat er voldoende filtercapaciteit is. De serie's van Artesian Spas , zijnde Artesian Elite , Island Spas , South Seas Spas , Garden spas maken gebruik van filters van zeer goede kwaliteit. De prijs van filters van goede kwaliteit begint meestal vanaf €35 tot €75. Een duurdere prijs lijkt ons eerder winstbejag dan een betere kwaliteit. Sommige spamerken (o.a. Dimension One & Hotspring )hebben 4 of 5 filters, wat totaal overbodig is en alleen maar voordeel biedt voor de dealer. Telkens u de filters maandelijks moet reinigen of jaarlijks aanschaffen, zit u met 4 of 5 filters i.p.v. 2 of 3.

5) Prijzen van jacuzzi worden ook bepaald door het aantal pompen , de hydro water massage jets , de afwerking , plaatsbepaling en variatie ervan. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, dan zullen de jacuzzi prijzen zich in het iets hogere segment bevinden.
De ideale jacuzzi kopen doet u bij Artesian Spas, wij hebben het jacuzzi model naar uw budget, van kleine spa tot zeer grote jacuzzi prijs.
Kom uw jacuzzi kopen in onze Artesian Spas wellness showroom en beland in een jacuzzi heaven. Op afspraak leert u vrijblijvend alle verschillen en diverse mogelijkheden kennen, hoe een jacuzzi te onderhouden, welke voordelen en eventuele nadelen, wij bij Artesian Spas België geven u een eerlijke uitleg en hebben geen geheimen.
U wilt graag een jacuzzi aanschaffen, maar heeft nog twijfels? Breng een bezoekje aan onze All Wellness showroom te Houthalen-Helchteren en vraag naar onze speciale ' huur / eventueel koop ' voorwaarden. Onze leuze is 'Wij zijn er voor U' 

Een 2de hands jacuzzi kopen, het beste adres? Prijs tweedehands jacuzzi?
U droomt al langer van een eigen jacuzzi of zwemspa, die altijd voor u klaar staat. U twijfelt nog, vindt misschien de investering in 1 keer te groot , u heeft onverwachte uitgaven gehad...
U bent niet zeker of het echt iets voor u of uw partner is, wil wel of niet een eigen privè jacuzzi nieuw kopen? Waarom dan geen tweedehands jacuzzi kopen? Wij hebben regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop van klanten die een nieuwe jacuzzi aankopen. Wij zijn dan de tussenpersoon, maar de klant verkoopt de spa rechtstreeks aan u. Wij kijken de hottub eerst uitvoering na, zodat u verzekert bent van een optimale kwaliteit voor een 2dehands jacuzzi, wij blijven ook voor u paraat, zelfs wanneer u een 2dehands jacuzzi van onze klant aankoopt!
Op internet via google of tussen de zoekertjes in de krant vindt u regelmatig een 2dehands jacuzzi Hotspring . Als u zo een 2ehands jacuzzi gaat kopen, rechtstreeks bij een Hotspring particulier, vertelt deze wel de waarheid? Vergeet hij niet iets te melden? Stel u voor dat u de spa thuis heeft geïnstalleerd en dan lekt er water uit...Dan staat My Spa jacuzzi daar in de Sun te staan… Of dat het geen slecht geïsoleerde jacuzzi is , met oudere energieverslindende pompen, zwak verouderd besturingssysteem, dat de verbruikskosten de pan uit rijzen? Welk merk betreft het? Hoe oud is de HotSpring jacuzzi ? Hoe lang is de jacuzzi Sunspa gebruikt ? Heeft de Sun Spa lang stil gestaan met of zonder water in de winter ? Zijn de pompen of jethuizen nog wel waterdicht, terwijl u denkt een Royalty in uw Spa te zijn? Doet de sturing nog alles wat die hoort te doen?
Wij bieden u All es Wellness aan, adviseren u bij de aankoop van een jacuzzi , zelfs als u een tweedehands jacuzzi kopen wil van 1 van onze klanten. Waarom een overbodig risico lopen?

U wil zelf zo voordelig mogelijk ervaren hoe ontspannend het is om een eigen jacuzzi hebben en zoekt u een jacuzzi te koop tweedehands? Een 2de hands jacuzzi is natuurlijk aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe jacuzzi.
U wilt toch dat uw investering loont, dan is een occasie jacuzzi kopen onder onze begeleiding ideaal, want wij testen de occasie jacuzzi en laten de tweedehands jacuzzi in werking zien. Hoe dan ook, u zal een flinke investering doen, terwijl u een jacuzzi 2dehands koopt.
Sommige klanten willen om de zoveel jaren een nieuw bubbelbad kopen. Zij wensen graag het laatste nieuwe jacuzzi model kopen of een grote jacuzzi kopen of net een kleine jacuzzi kopen, omdat de kinderen het huis uit zijn.
Wij bieden deze klanten een extra service en stockeren hun gebruikte jacuzzi Sunspa Hotspring bij ons , controleren of Sunspa Royalty Spa MySpa Fox Spa Hanscraft Spa Comfortline Spa of Ideale Spa Artesian Platinum Artesian Elite spa Island Spa South Seas Spa Garden Spa Tidal Fit zwemspa in prima staat verkerende jacuzzi kopen wel aan te bevelen valt of niet. Na controle van de technische staat van de 2e hands jacuzzi, hem gereinigd en ontsmet te hebben, volgt een 3 weken durende testen van 2de hands jacuzzi. Wilt u ook uw oude jacuzzi inruilen voor een nieuwe jacuzzi? Wij zullen de tweedehands jacuzzi te koop aanbieden in uw opdracht, controleren hem en laten u de eventuele verkoopwaarde weten. Met een gerust hart, zonder zorgen een goede, mooie en in prima staat verkerende jacuzzi tweedehands aankopen of verkopen is zalig ! Breng ons vrijblijvend na afspraak een bezoekje in onze ruime wellness toonzaal of neem een kijkje op deze website en ontdek het actuele aanbod tweedehands jacuzzi's of mooie actie nieuwe jacuzzi , jacuzzi solden actie , jacuzzi uitverkoop , jacuzzi stock actie , jacuzzi showroom model , jacuzzi toonzaal model . Wie weet, liever een nieuwe jacuzzi kopen aan goede prijs bij ARTESIAN SPAS Limburg Belgie.

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap