Gepatenteerde Helix jets


Onze nieuwe H2O PowerFlow-jets en onze gepatenteerde Helix-jets bieden u een opmerkelijke
unieke hydro therapeutische massage.

Hydrotherapie houdt het gebruik van water in om pijn te verlichten en uw gezondheid te stimuleren. Elk lichaam is anders, daarom bieden wij een breed scala aan massage jets. Trakteer uzelf op de ultieme voetmassage met onze zeer therapeutische Footblaster-jets. Voel de spanning in je nek en schouders wegsmelten terwijl je geniet van de nekjets.
En voor een krachtigere massage, ervaar onze Helix & Hydro Extreme Jets. 

Helix & Hydro Jets

gezondheid1

Artesian Spas & Island Spas maken gebruik van een baanbrekende technologie voor hydrotherapie.
Ons bekende innovatieve jet massage systeem dat gebaseerd is op het tijdloze concept van de helix, een driedimensionale dubbele spiraalvorm.
Deze gepatenteerde jet, waarvoor de toepasselijke naam Helix werd bedacht, werd ontworpen om een echt opmerkelijke watermassage te bezorgen, die alleen bij Artesian Spas & Island Spas wordt aangeboden.

De jets werden ontworpen op basis van het concept van de dubbele helix en maken gebruik van een recht-directionele spiraal aan de binnenkant van de cilinder. Het water wordt daardoor roterend naar buiten geblazen, waardoor een jet-pulsatie en een diepe massagedruk worden voortgebracht. Door dit te combineren met r.v.s. kogellagers in de jets en een mooie roestvrijstalen overkapping, blijven de jets mooi werken.
Door dit roterende Helix systeem zal u van de massage blijven genieten, omdat de massagejets niet plaatselijk maar grotere zone's deugdzaam en pijnloos masseren.

De grootste twee Helix-jets (de zogenaamde ProHelix) zorgen voor een hoog watervolume, waarmee grote spieren in het lichaam worden gemasseerd.

De middelgrote Helix-jets (de TheraHelix) zijn in kleine groepen in de spa geplaatst om spieren zoals de kuit, de achillespees, de deltaspieren, de biceps en de triceps te masseren.

De kleinste Helix-jets ten slotte (de AccuHelix) zijn in grote groepen opgesteld om grotere vlakken van het lichaam te masseren, zoals de volledige rug.

In ieder Artesian & Island Spa-model worden Helix-jets van vijf tot zes verschillende groottes als een totaalsysteem toegepast.

Footblasters

kwaliteit1

Trakteer uzelf op de ultieme voetmassage met de zeer therapeutische Footblaster Jets.

Dit innovatieve ontwerp is voorzien van één of meerdere krachtige voeten jets die verkrampte spieren verlichten en ervoor zorgen dat de voeten zich zalig ontspannen.
Het wegsmelten van spanning en pijn in een kwestie van minuten.

Een rustgevend moment genieten van de Footblasters en u bent het ermee eens dat het superieur is aan alle andere voetmassage's.

Deze Footblasters zitten in iedere Artesian Platinum Elite Spa en zijn in optie verkrijgbaar bij Island Spas.

In kleinere versie zijn ze standaard ingebouwd bij Island Spas en South Seas Spas.

Hals Jets

jets1

Trakteer uzelf op de ultieme nek en schouder massage met deze revolutionaire jets.

Dit innovatieve ontwerp is voorzien van vier krachtige jets die beklemming verlichten en de spieren ontspannen, spanning en pijn smelt weg in enkele minuten.

Geniet van deze hals Jets, gun uzelf rust en ontspanning en u het ermee eens dat het superieur is aan alle andere schouder of nek massage's.

U vindt deze in ieder Platinum Elite, Island en met 2 jets in de South Seas.

H20 Powerflow Jets

gezondheid1

Exclusief voor de Artesian Elite -lijn van Artesian Spas.

Onze technologische vooruitgang heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe soort massagejets, de satijnen roestvrij stalen H2O POWERFLOW JETS. H20 PowerFlow Direct jets zijn " handjets " aan de onderkant van elke stoel en zijn ontworpen om elke gebruiker de flow in elke gewenste richting te regelen en aan te passen.

De H20 PowerFlow Mini Roto zijn ontworpen om spanningen in de rug en benen vrij te maken - vaak 2 lastige gebieden. De H20 PowerFlow Mini Massage jets verdeelt de massagestraal door meerdere openingen, speciaal ontworpen om de overwerkte spieren in de nek los te weken.
De H20 PowerFlow Footblaster jets masseren uw voeten, zodat ze verfrist en vernieuwd voelen.
Het "oogbol" -ontwerp van onze H20 PowerFlow Hydro Extreme jets geeft maximale controle en een gerichte, ontspannen ervaring voor het middelste deel van uw rug. 

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap