Bedek uw spastereo100.jpeg

Deluxe Safety Cover

De Deluxe Safety Cover, het standaard meegeleverde deksel van een jacuzzi , de Deluxe Safety spa afdekkap is een 2-delige isolatieplaat van 10 cm dik, die schuin afloopt naar beide zijden tot +-6,5 cm zodat het regenwater niet op de jacuzzi afdekkap blijft staan. Hij wordt voorzien van een waterdichte folie als bescherming tegen indringing van vocht. En in het midden wordt een verzinkt stalen profiel ingewerkt die als extra ondersteuning dient. Hierdoor blijft uw jacuzzi – spa cover of afdekkap in optimale conditie en biedt zo vele jaren bescherming tegen sneeuw, vallende bladeren,… en zorgt voor een aanzienlijke energie besparing. Voor afwerking van de jacuzzi – spa cover word een passende skai kunststof leren hoes gebruikt. De jacuzzi covers worden standaard voorzien van handvatten, welke het verplaatsen of openklappen van de jacuzzi cover eenvoudig maakt.
De spa – jacuzzi cover is voorzien van een veiligheidssluiting die eenvoudig op de jacuzzi cover is te monteren. Met behulp van een kunststof sleutel kunt u de jacuzzi of zwem spa veilig afsluiten. Kinderen of buren kunnen hierdoor zonder begeleiding of toelating de jacuzzi niet betreden.


Ventilatie en verluchten van je Artesian Spas afdekhoes
De jacuzzi cover is aan de binnenzijde van de skai leren hoes gestoffeerd met een kunststof ventilerend inzetstuk. Het is ook raadzaam om regelmatig de jacuzzi cover te ventileren bij mooi weer. U klapt de jacuzzi cover open op een zijde en maakt de ritssluiting open zodat het binnenwerk van de jacuzzi cover zichtbaar wordt. Laat de jacuzzi cover een dagje luchten en sluit de rits voordat u de cover weer in geheel op de jacuzzi legt.


Lift systemen geplaatst door je Artesian Spas dealer
Om uw jacuzzi – spa cover afdekkap makkelijk te openen hebben we diverse aluminium liftsystemen en spa accecoires ‘ Leisure Concepts ’ uit voorraad leverbaar. Met slechts een lichte inspanning verwijdert u de jacuzzi cover en klapt deze langs de jacuzzi, terwijl hij ondersteunt wordt door het liftsysteem en zo de grond niet raakt. Door onze rechtstreekse aankoop bij de Europese distribiteur bieden wij deze jacuzzi –spa covers en liftsystemen aan tegen de beste prijs.

Cover kleuren standaard

Cover%20kleuren %20standaard
stereo100.jpeg

All Seasons Shield Covers

Deze prachtige geweven en duurzame EXCLUSIEVE ALLE SEIZOENEN BESCHERMENDE COVERS zijn extreem duurzaam, milieuvriendelijk en niet waterdoorlatend. De cover bekleding is gemaakt van 100% in de massa gekleurde polyester, dat extreem licht van gewicht is.
Ze hebben een geweven uitzicht en een meer luxueuze uitstraling en leveren een extra energiebesparing op. Bijkomende voordelen zijn:
-vermindert het totale gewicht van de afdekkap
-is 3x sterker dan traditionele cover bekleding
-biedt superieure scheur- en slijtvastheid
-is gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen

All Seasons Shield Covers zijn als optie verkrijgbaar bij Artesian Elite Spas , Island Elite Spas , Island Spas en South Seas Spas.
Jacuzzi afdekkap leverbaar uit onze voorraad voor uw oude spa of jacuzzi cover op maat gemaakt op bestelling verkrijgbaar.
Beschikbare All Seasons Shield covers standaard kleuren, andere kleuren ook mogelijk.

All Seasons Shield Covers

Cover%20kleuren %20all%20seasons.jpeg
stereo100.jpeg

Cover Extreme upgrade

U kan ook verkiezen om de Deluxe Safety cover of de All Seasons Shield Cover in de Extreme uitvoering te nemen. Dan wordt de cover in het midden +-13cm dik en loopt zo af naar 7,5cm. Dat is ideaal als je voor een grote jacuzzi kiest of hebt, want zo loopt het regenwater er dan vlotter af. Bijkomend voordeel is dat hij nog iets beter isolerend is. Ook beschikbaar in de bovenvermelde kleuren of andere kleuren op aanvraag.

placeholder image

Wellness for every body!

Artesian Elite Spas | Island Spas & Island Elite Spas | South Seas Spas | Garden Spas | Tidalfit zwemspas | Kenmerken | Wellness | Tips & Advies | Gezondheid

Van Baelen bvba | Grote baan 570 B.3530 Helchteren | spa@artesian-spas.be
Webgraphic Disclaimer | Sitemap