Artesian Spas - Ontdek onze unieke luxe van wereldklasse!

In 2004 begonnen wij in Limburg België  met een unieke dienst aan te bieden; degelijke buiten massagebaden, gemaakt in de USA en Europese Sauna's en infraroodcabine's aan te bieden tegen concurrerende prijzen en dit met de hoogste klantenservice. Sindsdien bieden wij al onze klanten hoogwaardige Amerikaanse jacuzzi's aan mooie prijzen, die uitgerust zijn met de leukste functies die vandaag populair zijn en leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen wij diverse jacuzzi merken in heel België.

Van Baelen bvba biedt u de beste ingebouwde massagebaden of vrijstaande spa baden, zwemspas, infraroodsauna's die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Een jacuzzi kopen, soms bubbelbad kopen genoemd of zwembad kopen, een infraroodcabine kopen of soms infraroodsauna kopen genoemd, u bent bij ons een klant die we graag zien, geen nummer. Wij kozen voor de merken die wij verkopen op basis van onze belangrijkste overtuigingen:

  • Onze buiten spabaden en infraroodsauna's zijn therapeutisch.
  • Onze massagebaden en infraroodcabine's zijn stijlvol en comfortabel.
  • Onze bubbelbaden en sauna's zijn betrouwbaar, ook in de verre toekomst.
  • Onze Jacuzzi’s en sauna's zijn makkelijk te onderhouden en blijven proper.
  • Onze spas en hamam zijn energie-efficiënt, zuinig en betaalbaar.
  • Onze fabrikanten massagesysteem baden en sauna's hebben zich bewezen in de tijd.

We kozen ervoor om Artesian Spas, Island Spas, South Seas Spas, Garden Spas en TidalFit Swimspas te voeren en samen te werken met Alpha Wellness Sensations, omdat deze producten passen bij onze hoge gestelde eisen. Kom een kijkje nemen in onze showroom bij Van Baelen bvba , wij zijn ervan overtuigd dat u op dezelfde manier over onze beschikbare Wellness denkt! Wij installeren ook spas volgens de Vlarem norm en hebben een eigen service dienst.

Er zijn meer dan 150 betrouwbare luxe jacuzzi's van Artesian Spas snel leverbaar.  Steeds een 10tal modellen ten toon gesteld! En heel belangrijk, ze zijn ENERGIEZUINIG !!

Wij zijn gelegen te Grote Baan 570 3530 Helchteren (Baan Hasselt – Eindhoven) en meer dan 15 jaar actief in de wellness wereld.

Wacht niet, geniet dagelijks van je eigen paradijs, je privé wellness bij u thuis.

Openingsuren Van Baelen bvba   &  openingsuren Artesian-spas :

dinsdag & woensdag, vrijdag & zaterdag van 10h tot 12h30 en 13h30 tot 18h,  zaterdag tot 16h. Ook welkom op afspraak.

Zondag, Maandag & Donderdag gesloten. Tijdens vakantie's afwijkende openingsuren!

VAN BAELEN bvba , Uw partner in wellness met sevice! 

Grote Baan 570
3530 Helchteren   Industrieterein Helchteren

e-mail : 

spa(_AT_)artesian-spas.be

of bel naar 011521060 of 0475766849

 

awards